Jelentkezem ajánlatra
Név:
Mobil:
E-mail:
Üzenet:

Műtárgybiztosítás

"All Risks" biztosítási fedezet

Az "All Risks" biztosítási fedezete védelmet nyújt minden kárra, mint például a tűz, víz, természeti katasztrófa, betöréses lopás és rablás, továbbá egyszerű lopás esetén éppúgy megtéríti a keletkezett kárt, mint törés és sérülés, vagy vandalizmus esetén.


Tájékoztató jellegű díjkalkuláció kidolgozása

A műtárgy biztosítási szakértők pontos adatok közlése nélkül, csupán a gyűjtemény összértékének megadásával előzetes tájékoztató díjkalkulációt készítenek.


Kármegelőzési tanácsadás

Ha az ügyfél a feltételek és a biztosítási díj ismeretében előzetesen elfogadja a biztosítási ajánlatot, a biztosító a szolgáltatás részeként ellenőrzi a helyszín biztonságtechnikai védelmét.


A műtárgylista, értékbecslés a szolgáltatás része

A biztosító szakértője készíti el az értékbecslést, valamint a katalógusszerű, pontos adatokat és digitális fotókat tartalmazó műtárgylistát, mely a szolgáltatás része, így nem jelent az ügyfél számára külön költséget. Ezzel a listával az ügyfél kézhez kapja gyűjteménye katalógusát, emellett ez a dokumentáció megnöveli az eltulajdonított tárgyak megtalálásának esélyeit is.


Megegyezés szerinti érték

A műtárgyak a szerződő és a biztosító műtárgyszakértője által elfogadott "megegyezés szerinti" értékeken kerülnek biztosítási fedezetbe, mely értékek a mindenkori kárrendezés alapjául szolgálnak.


Ha egy műtárgy elveszett vagy megsemmisült, az nehezen pótolható, de az mindenképpen segítséget jelent, ha a műtárgybiztosítás megtéríti a tulajdonos anyagi veszteségét.


Galériák, kiállítások, aukciók biztosítása

Egyedi keretszerződés tartalmazza egyedi igények alapján a galéria készletének és a galéria hétköznapjaiban szükséges szállításoknak a biztosítását, vagy akár kiterjedhet az előre tervezett külföldi művészeti vásárokon való részvétel és az ehhez kapcsolódó szállítások biztosítására is. A keretszerződésen felül kiegészítésképpen lehetőség van művészeti kiállítások, művészeti aukciók biztosítására.

Megegyezés szerinti érték ez esetben a kártérítés alapja a szerződő által a mindenkori számviteli törvény szerint vezetett nyilvántartás, amelyben a műtárgyak értékekét vételi jeggyel, adásvételi szerződéssel vagy bizományosi szerződéssel igazolja, ezt az értéket a biztosító elfogadja. A kártérítés alapja a beszerzési érték.

Jelentkezem ajánlatra

Figyelem!

Honlapunkon cégekről semmilyen belső adatot, bizalmas információt (pl. árbevétel, foglalkoztatottak száma, vagyontárgyak értéke) nem kérünk. Jelentkezéskor kizárólag a cég elérhetőségei szükségesek. Egy munkanapon belül felkeressük és csak az ajánlatadáshoz szükséges adatokat kérjük el, amelyeket maximális biztonság mellett kezelünk!


Miért érdemes minket választani?

  • Egy munkanapon belül felkeressük a kapott elérhetőségeken
  • Egy munkanapon belül kap ajánlatot, amennyiben ez rajtunk múlik
  • A cég adatait nem kérjük el jelentkezéskor, nincs kérdőív
  • Maximális biztonság mellett kezeljük a cégéről kapott információkat
  • A tanácsadás díjmentes
  • Online is adunk ajánlatot
  • Kiválasztjuk a biztosítók ajánlatai közül a cég igényei szerint a legkedvezőbbet
  • A szolgáltatás ideje alatt is fordulhat hozzánk tanácsért
  • Elérhetőek vagyunk a szerződés létrejötte után is

Jelentkezem ajánlatra