Jelentkezem ajánlatra
Név:
Mobil:
E-mail:
Üzenet:

Céges utasbiztosítások

Az üzleti életéhez ma már hozzátartozik az utazás. A cégek alkalmazottai, vezetői részt vehetnek külföldi tárgyaláson, továbbképzésen, konferencián vagy akár és tartós külföldi kiküldetésen is.


Céges utazási keretbiztosítás

Ezt az utasbiztosítást azon cégeknek érdemes kötni, amelyek alkalmazottai egy éven belül hosszabb-rövidebb időre rendszeresen külföldre utaznak.
Éves rögzített keretnap erejéig érvényes, nem személyhez kötött, nem nevesített, így bármely céges alkalmazott igénybe veheti. A keretnapok számának növelésére igény szerint az év folyamán lehetőség van, a keretnapokat szabadon felhasználhatja, és a változást nyomon követheti az Interneten.


Céges utasbiztosítás egyszeri alkalmakra

Amennyiben a cég nem kíván keretszerződést kötni, akkor alkalmanként is gondoskodhat a külföldre utazók biztosítási védelméről. Ez a fajta utasbiztosítás olyan cégeknek érdemes kötni, amelyek alkalmazottai, vezetői időközönként és ritkábban tartózkodnak külföldön.


Az utasbiztosítások standard szolgáltatásain túl speciális szolgáltatásokat is nyújtanak a céges utasbiztosítások. A standard szolgáltatások általában a következőkre nyújtanak fedezetet: lopás, rablás, útlevél elvesztés, poggyászbiztosítás, jogvédelem, kórházi ápolás, szállítási költségek, telefonköltségek, idő előtti hazautazás, beteglátogatás, információs szolgáltatások.


A céges utasbiztosítások speciális szolgáltatásai között található a helyettesítő munkatárs kiutazásáról való gondoskodás, amelynek költségei térülnek külföldi megbetegedés, baleset esetén.


Jelentkezem ajánlatra

Figyelem!

Honlapunkon cégekről semmilyen belső adatot, bizalmas információt (pl. árbevétel, foglalkoztatottak száma, vagyontárgyak értéke) nem kérünk. Jelentkezéskor kizárólag a cég elérhetőségei szükségesek. Egy munkanapon belül felkeressük és csak az ajánlatadáshoz szükséges adatokat kérjük el, amelyeket maximális biztonság mellett kezelünk!


Miért érdemes minket választani?

  • Egy munkanapon belül felkeressük a kapott elérhetőségeken
  • Egy munkanapon belül kap ajánlatot, amennyiben ez rajtunk múlik
  • A cég adatait nem kérjük el jelentkezéskor, nincs kérdőív
  • Maximális biztonság mellett kezeljük a cégéről kapott információkat
  • A tanácsadás díjmentes
  • Online is adunk ajánlatot
  • Kiválasztjuk a biztosítók ajánlatai közül a cég igényei szerint a legkedvezőbbet
  • A szolgáltatás ideje alatt is fordulhat hozzánk tanácsért
  • Elérhetőek vagyunk a szerződés létrejötte után is

Jelentkezem ajánlatra